FOLLOW US

樟蔭BLOG

ブログ

2023.11.08

まるで食堂のよう(like a public restaurant)

家庭部

最近は、ごはん系作りがクラブ活動で流行っています。

本日のメニューは親子丼。

出汁をとって、お汁も自分たちで作りました。

鶏肉も卵もふわふわで、とても美味しくできました。

 

6人前をフライパンで調理。Cook 6 serving in a skillet.

『つゆだく』で美味しかったです。Lots of soup and delicious.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

夕食前ですが、どんぶりサイズを間食!

お代わりしている人も・・・。

幸せ~。

 

Making rice-based dishes is popular in our club activities.

Today’s menu is  Oyakodon.

We made it from Dashi soup.

The chicken and eggs were both tender and very tasty.

Even though it was before dinner, students ate a bowl-size Oyakodon.

Some students even ate their second cup.

Very very happy.